Gott nytt år!

Jag hoppas alla kommer ha det bra i kväll och resten av året!
Jag har hållt på som en galning och krånglat med nagellack, först det gamla som vägrade gå bort(kallas numera nagellacket från h*lvetet) och sen det nya som jag lyckades skrapa upp typ 20 ggr! Resultatet blev bra iaf, nu är jag stolt över mig själv!
Ser du dom fina stenarna på mitt pekfinger? Kvällens party outfit,

Lön för mödan!

Idag kom päronen hem:) Skönt! Farmor och farfar är här nu också, mysigt! Jag fick en liten present för att jag var barnvakt också, en ask med dior parfymer, fast en ville mamma behålla själv ;) jag fick iaf min favvo parfym Miss Cherie!

Tacos!

Jag gjorde tacos åt mina syskon till middag.) Så jag tänkte dela med mig av mitt främsta taco tips:P Det är väldigt gott att ha bönröra till tacoköttet. Och gärna lite tacosås också. Bönröra är jättelätt att göra, man tar bara kidneybönor och mixar så dom blir mos. Sen blandar ma i lite olivolja, salt och valfri krydda. Och sen så är det bara att blanda ihop med köttet! :D
Det lila är bönröran:)

Tårna ramlar av!

Som sagt, jag är barnvakt till mina syskon. idag klockan 8 ringer telefonen, det var nån som ville ha tag på pappa. Kul. Samtidigt så kommer min lillebror upp. Orka gå upp så tidigt! Jag sa att vi kunde ligga i min säng ett tag innan vi gick ner och åt frukost. Så det gjorde vi. det som störde mig var att jag hade sagt att han fick väcka mig när det var just ute, och det var fortfarande gryning så jag blev lite irriterad. Jag tycker lite synd om honom för sånt kan ju inte han veta, om det är ljust eller gryning.
Sen skulle vi gå ut och åka pulka så han skulle bli av med energi. Jag orkade bara stanna i pulkabacken i en halvtimme, för mina tår höll på att förfrysa. Det var -13 grader ute! Herregud! Lyckat. Nu kommer han vara lika hyper idag som han var igår-.-

H&M katalogen kom idag! Woho! Jag såg massor av fina grejer, men dom kan jag bara drömma om. Jag är pank. Lus pank. En annan grej som jag såg var såna där fula blusar si´m är lite halvlånga och som påminner lite om japanska kimonos. Eller egentligen är de inte fula, men folk har dom till allt och även om dom inte passar i såna. Jag tycker inte om när folk inte kan hlä sig efter vad deras kropp passar i. Okej, ja jag vet alla är inte smala och det är inget fel på dom med kurvig kropp eller tjocka. Det är faktiskt snyggt. Om man kan klä sig rätt. Men här är några exempel på hur man inte ska klä sig: om man har stora bröst ska man se till att inte ha för djupa urringningar. Då ser det ut som om brösten är på väg att ploppa ut. Osexigt. Eller som jag såg, en tjej som var ganska tjock, men inte hade insett det hade jäääätte tighta jeans och världens största valkar hängde ut på sidorna. Eller förstora kläder, också irriterande. Bli medveten om hur eran kropp ser ut, var nöjd med den och klä er efter den!
Och till sist, ja jag erkänner jag är ytlig. Därför att jag gillar vackra saker. Man kan vara vacker på insidan också, men det är en annan sak. Och alla kan vara vackra på utsidan också.

Barnvakt.

Jag är barnvakt. Mina föräldrar har åkt på Tallin kryssning med farmor och farfar och dom kommer inte hem förrän på nyårsafton, på förmiddagen. Woho. Joel är så himla hyper så vi får väl se hur det här kommer gå.
Har försökt arbeta lite på mitt projektarbete men det går lite segt. Jag började med inledningen på uppsatsen, men jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva, och sen har jag läst en bok, men det känns inte riktigt som jag hittar det jag vill ha. Jag ska göra ett arbete om relationen mellan Jesus och lärjungarna i film och det känns som att jag är den första som gör det. Alla snackar bara om hur lärjungarna blev kallade och varför. Okej, nu när jag har skrivit det här låter det som jag gör världens tråkigaste arbete, men det är faktiskt riktigt intressant. Jag får ju se på fil också ;). Vad gör ni för projekt arbete? Är det kul/tråkigt? Intressant?

Avatar 3D! <3

IIIIIIHHHHHHHHH!!!!! Jag var nyss och såg århundradets film! Avatar är verkligen ren film-magi! Alla som inte har sett den åk genast till närmaste bio salong och se den! I 3D, det var sjuuuukt häftigt! Jag har aldrig varit med om liknande, effekterna, skådespelarna, budskapet... Allt! Helt otroligt! Jag vet knappt vad jag ska säga, kan knappt uttrycka mig! Visst filmen var vid ett tillfälle ganska förutsebar, och varför måste Aliens alltid se ut som dinosaurier men man förlåter det (väldigt enkelt) Dessutom är han som har huvudrollen väldigt het :P

Jag och mamma såg nyss en film som heter The Duchess med Kiera Knightly. den var också bra. Kiera Knightly är nog den vackraste kvinnan som finns. Och hon har en otrolig utstrålning! Vem är eran favorit skådespelare?

Ishockey, spiderman och flum!

Igår kväll var jag hemma hos Daniel och Johanna var där också. Det var meningen att vi skulle titta på ishockey Sverige mot Österrike junior VM. Daniel titta men jag och johanna satt bara och flumma. Jag kommer inte ens ihåg vad det blev för resultat. Sverige vann iaf :P Sen tittade vi på spiderman 3. En av mina favorit filmer.
Ikväll ska vi se Avatar 3D på bio! :D See you!

Skavsår!

Jag kom nyss hem från skidspåret, och oj vilka skavsår jag har nu! Men det är det värt för det är sjukt kul att åka skidor! I morgon ska jag och min syrra kolla på Avatar på bio. 3D såklart! ;P Jag ser verkligen fram emot det! Har ni sett den?

fjärde inlägget!

God morgon! Eller god middag, beroende på när ni gick upp. Jag gick nyss själv upp ;P
Min favorit affär är H&M, men inte vilket H&M som helst. Det finns nämligen ett H&M som är bättre än alla andra. DaDam DaDAm..... H&M i Södertälje! Där hittar man alltid nåt man vill ha! Om man bor runt södertälje så behöver man inte åka in till sthlm för att shoppa, inte om man ska shoppa på H&M iaf. Och ni som inte har varit på H&M i södertälje, åk dit!!
Sen undrar jag också, är det bara jag som tycker att de svenska titlarna på The Twilight Saga är bättre än de engelska? De engelska är bara så B! Hon har typ tagit ord som hon tycker är fina, döpt böckerna till det och sen har hon lagt till en mening i varje bok med ordet som är titeln och voila! Där har vi en titel som inte har nåt med boken att göra! De svenska titlarna heter nåt som har med handlingen att göra. Mycket bättre! Men hennes nya bok har lika bra titel på svenska som på engelska enligt min mening. The hoost och Genom dina ögon, båda är lika bra.
Det var nog allt för mig just nu. Nu ska jag vänta på att reprisen av Ugly Betty!

Ingen bra film går på tv ... :(

... därför sitter jag här. (med min nya älskling, en macbook pro som jag fick i julklapp)
idag har jag varit och shoppat med linnéa hennes syrra blygis och min syster Clara. Eller jag tvingade linnéa att prova en massa grejer för jag hade inte så mkt pengar. Det var kul, jag lekte lite stylist. Jag var ganska bra på det. Tyckte iaf jag :D
Jag köpte tillslut ett par brons Jeans. Dom kostade bara 100 kr på H&M och de fanns i alla storlekar. Måste betyda att de inte var så popis eftersom de reade ut dem, men det är bara bra, jag gillar att ha kläder som ingen annan har. Sen köpte jag en jätte snygg stickad tröja på Bik Bok för 300 kr, jag var tvungen, den skrek att den ville tillhöra mig. Så jag köpte den fast jag egentligen inte har råd. Den är oversized svart och vit randig. Linnea köpte också en svart och vit randig stickad tröja på Bik Bok (fast inte en likadan). Jag tänker på Britney Spears, hon hade nåt liknade nån gång och det är en av få gångerna som jag har sett henne i nåt snyggt:P
Försökte ta en bild med mobil kameran, man ser inte jeansen men tröjan syns ju iaf:P

Jaha, nu har alltså jag skapat en blogg också..

Hej! Jag heter Sara. Detta är min blogg! Och ja nu har till och med jag som har varit väldigt antiblogg skapat mig en. Jag gav upp! Tur för er... ;P

Om n undrar över bloggens namn så, ja det var en kille som jag känner som sa att han skulle ha en katt som heter vad är det frågan om, bara så att han skulle kunna ropa på den genom fönstret och göra grannarna förvirrade eller nåt sånt.. Jag tyckte det var kul och ja, hade helt enkelt inget bättreatt namnge bloggen till. Förlåt Patrik, för att jag snodde ditt namn!
Eller jo jag hade väl bättre förslag men jao, dom var upptagna.
Om ni har orkat att ens bry er om att läsa mitt svammel så undrar ni säkert nu; ska det överhuvudtaget komma nåt konstruktivt från henne? ja jag hoppas ju det iaf...
Until We Meet Again!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0