London!

Imorgon bär det av till mitt drömresemål London!
Så vi hörs igen på tisdag när jag kommer hem:)

Tänkte ladda upp lite bilder på saker som jag gillar med England, men tyvärr det funkar inte riktigt.
Sidan krånglar... -.-

Shopping.

Var nyss i södertälje och växlade pengar till London resan, våran klass åker till London imorgon! :D
Jag gick och tittade lite på andra saker också, bland annat hittade jag typ tusen skivor, böcker och sällskaps spel som jag ville ha.
Och så klart hittade jag massa fina kläder. Bland annat en fin sport jacka grej, med ett snyggt tryck. Problemet var bara att texten på det där trycket. Det stod nåt som jag inte alls kunde hålla med om.
Brukar ni läsa vad det står på trycken? Om det står nåt konstigt som du inte håller med om, köper du plagget iaf om det är snyggt?
Jag såg också en par inne på bik bok. Killen såg jätte uttråkad ut. Jag undrar varför tar man med sin kille ock shoppar när man ser att dom har tråkigt, det kan väl inte vara så kul för en själv då?
Här är iaf ett av plaggen som jag hittade, det var jätte fint, förutom armarna.. Jag gillar inte såna ärmar där det sticker ut en massa. Man  känner sig så bred axlad då.
crap, bilderna ligger ner nu igen...
Iaf det kanske inte syns så bra, men tröjan är gjord i gräddfärgad spets! Tyvärr kunde jag inte köpa den, har inte riktigt råd.. Från H&M

Hemma <3

Jag är äntligen hemma! Efter kemiprov och tim långa tåg förseningar och knökfullt tåg!
Hemma! <3 jag är så lycklig!
Nu vill jag bara ha lite mat också och sen är allt toppen!
På spåret i kväll!

biologi prov... Check!

Nu är bara resten kvar...
Jag borde plugga Kemi medans vi ändå sitter och väntar på att ES-mötet ska börja, men jag orkar inte.
Spelar Farmville istället! ^^
Skäll på mig! Haha



Lite roliga video! Titta och garva!
http://www.youtube.com/watch?v=Cj9k8WuQXY4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=t_E7je8pfjk
http://www.youtube.com/watch?v=OmJciguTNKE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=w2S8-ULqh04&feature=related


PluggaPluggaPlugga

<><><><><><><><>
Rebecca gjorde ett fint mönster..
Men det var ju inte det jag skulle skriva om..
Jag har massor att göra, vi har Biologi prov i morgon och kemi prov på fredag, jag måste färdigställa en ansöknigs grej, söka lite jobb och helst försöka göra klart nårga engelska grejer. ORKA!
Rädda mig någon!!

Ett par såna här kanske skulle hjälpa??


Smidiga Sara!

Woho, jag är så duktig!
Jag skulle ha gått upp klockan 6, så jag ställde klockan på det, men så när klockan ringde ligger jag kvar i min gosiga säng.
Helt plötsligt hör jag pappa säga till min lillesyster, att nu är klockan snart 8!
F*n också!
Jag drar upp mig ur sängen och äter frukost, men eftersom jag redan hade missat tåget så var det inte så bråttom. Nästa tåg går 9.19.
Yay!
Dumma lilla Sara.
Jag "slipper" tyskan nu iaf.

Baggar!

Guldbagge galan sänds just nu, jag tittade lite för en stund sen. Bästa manliga huvud roll gick till Claes Ljungmark för sin roll i "Det enda rationella" Claes spelar förövrigt Hästen i "Andra avenyn"! Det är såklart därför jag tyckte att hans pris var så speciellt. Han hade ett även ett av de bästa tacktal som jag nånsin hört! Det var så kul och bra!

Kola snöre hår!

Min hårspray luktar seriöst kola snöre!! Den är så underbar, fast man blir lite schizo av den;P haha Man får jätte stor lust att äta upp håret! Så om ni ser mig nån dag utan hår så vet ni vad som har hänt! Ne men seriöst, prova den! Schwarzkopf Got2b Sparkling!
(förresten, tycker inte ni att det är ett lite lustigt namn dom har? schwarzkopf.. Betyder svartskalle på tyska.. undrar varför dom heter så??)

Cherry Coke!

Sitter och dricker en Cherry Coke, godaste läsken! :P Jag kom nyss hem från ett konfa läger... så jag är ganska trött.. Orar nog inte va så social idag xD

Ich Liebe Deutschland!

Ett av mina favorit länder är Tyskland. Det är så himla roliga människor, vackert och har en otrolig historia. Språket är också fint:) Öh.. okej tycker kanske ni. Att Tyskland skulle vara vackert och att tyska är ett fint språk är kanske inte direkt det man brukar tycka. Men jag tycker faktiskt att Tyska är vackert!
De flesta gillar nog Tysklands öl. Men det finns så himla mycket mer! Shopping, kultur, mat... Okej, Tyskar klär sig kanske inte världsbäst, men det finns ändå helt otrolig shopping där, så man börjar ju fundera ibland var Tyskarna hittar sina fula kläder.
Och maten! Gud vad jag saknar den, jag åt hur mycket som helst senast jag var där, familjen som jag bodde hos tänkte nog göda mig precis som häxan i Hans och Greta:P
Nån gång i framtiden ska jag bo i Berlin, för det är verkligen otrolig stad!
Tv tornet i Berlin

:(

Jag missade Glee:( hur kunde jag?? Jag trodde att det började 9 men det började 8..
Jag tänker trösta mig med gossip girl...
Förresten här är länken till sidan där man kan titta på alla säsongerna av gossip girl helt gratis!
http://www.watch-gossip-girl.com/

Glee!

Ikväll är det Glee! Yay! Det är så kul, en high school seie utöver det vanliga. Dom gör verkligen sin egen grej och det blev belönart också, serien fick en Golden Globe för bästa komedi serie. Grattis, det var verkligen väl förtjänat!


Andra avenyn!

Yayyy! Andra avenyn, ett av mina favvo program började idag, ska precis sätta mig och titta på det på svt play:)
Två av mina favoiter, Jonas Bane som Kim och Filip Benko som Marcus

Pant Panik!

Igår läste jag en artikel i LT om Gärdesskolan i Gislaved som förbjöd städarna att samla in pantflaskor som eleverna slängde i papperskorgen. Anledningen var att de kunde ta med dom hem och panta dom och därför tjäna extra pengar... Jag kände verkligen hur jag fylldes med ett stort OCH? Vad spelar deet för roll? Dom pantar dom själva och tar pengarna.. Herregud! huvudsaken är väl att flaskorna blir pantade, men ne, det tyckte inte den här skolan. Flaskorna skulle slängas i soporna. Punkt slut. Fixa en speciell soptunna för pant flaskor om det är så stort problem. Då är problemt löst. Herregud, ibland kan man väl släppa principerna va?
Såhär såg det förresten ungefär ut där jag och Jossan sorterade skräp när vi var i Taize i sommras:)

fiiiiis..

Jag vet, mogen rubrik. Fast ja är ju kanske inte alltid så mogen. Hmm.. jag vet inte ens vad jag ska skriva om, vet bara att jag inte har nån lust att gå och lägga mig. Har läst Breaking Dawn nästan hela kvällen, den suger. Fast den är bra också. Jag fattar inte hur hon lyckas få en så dålig story att bli bra. OMG!
God natt på er!

Igår:)

Igår hade jag fullt upp:) Först på morgonen åkte jag och Rebecca skridskor i Strängnäs sen spelade vi in våran film som vi gör på Digitalt skapande och sen när jag kom tillbaka till Nykvarn så gick jag direkt hem till Johanna och tittade på film. Vi såg Monsters, inc. och en film som nu ligger tvåa på listan av det sämsta filmer jag nånsin sett nämligen Jiddra inte med Zohan. Här är listan förövrigt...

1. Scary Movie 4 - Seriöst, trodde dom att det blir en bra film av att bara sätta ihop ett gäng dåliga parodier till ett lamt försök till en handling? tyvärr dom hade helt fel, den här filmer är verkligen urkass.
2. Jiddra inte med Zohan - Två grejer i filmen var roliga, en och samma biroll sa båda. Katastrof film, Adam Sandler som hade huvudrollen sjönk till noll för mig. Jag tyckte om honom förut!
3. The break up - kasst försök till romantisk komedi. Endast tragisk.
4. Meet the spartans - som ettan på listan, dåliga parodier, dock lite bättre.

Tack för den mina vänner:)

Tack för denna kväll! Jag älskar er mina fina vänner! Detta var precis vad jag behövde en mysig kväll med er, det var bra att jag kom jag hade inte tänkt det först, men ni gör mig så himla glad. Förut idag skrev jag ett inlägg om hur trött och dåligt jag mådde. Skolans datorer ville inte publicera det(??) och inte ett inlägg som jag försökte skriva precis efter heller. Det som jag skrev i inlägget var iaf att jag hoppades att sista boken i The Twighlight Saga skulle pigga upp mig, hade tänkt att hämta den på biblan imorn får se hur det blir med det nu, jag och Rebecca ska åka lite skridskor imorn. Sen skrev jag om att jag tyckte att det egentligen inte borde finnas fortsättningar på första boken, jag tycker att resten bara förstör. även om jag gillar Jacob bättre än Edward så förstör bara hela Jacob grejen och det blir så himla tråkigt.. Ja, jag får se vad jag tycker när jag har läst sista.. Fast jag vet vad som händer.. Tittade på knappnytts twighligt avsnitt. En varning! Titta inte på knappnytts twighlight avsnitt om ni inte vill se spoilers!!
Aja tack för mig ikväll iaf!
Snyggot Robert!

Inte en av mina bästa dagar direkt...

Imorse hade jag uppkörning, för tredje gången. Och jag failade för tredje gången... Orka! Dom är så noga, det var verkligen bara småsaker som han gnällde på.  Det känns som att dom är ute efter att underkänna mig. Men aja... Vad ska jag göra? Får helt enkelt bara boka en ny tid och hoppas att det går bättre då...

Fail-face!

Semlor!

Jag älskar semlor! Dom har allt jag behöver, mandelmassa grädde och florsocker! Åt precis årets första:)

Glömt en kofta?

Är det nån som har glömt en tröja hemma hos mig? Den är svart och från indiska. Jag har en misstänkt och det är Julia:)

Min käre vän Sabina är minst sagt känd för att säga en del konstiga och roliga saker, och ett citat har blivit legend hemma hos mig efter att jag citerade det för familjen " jag gillar inte potatis, fula människor luktar potatis". Idag så sa mamma att hon hade smörjt in Joels vattkoppor med potatis mjöl, varpå pappa sa "är det därför du luktar potatis?" och då blev Joel jätte ledsen, hahah! xD en liten familje anekdot:P

Panik attack!

Jag hade en mindre panik attack tidigare idag. Jag var på vägverkets kontor i Eskilstuna och gjorde kunskapsprovet för körkort för andra gången, även om jag blev godkänd på första, dom har nya konstiga regler där resultatet bara håller i 2 månader så om man inte hinner klara uppkörningen på den tiden måste man göra provet igen. Jag var sjukt oroliga att jag inte skulle klara det den här gången och jag kunde knappt röra muspekaren, för jag skakade så mycket. Jag ville grina, jag ville ligga på golvet och skrika, men det gjorde jag inte så klart. Dessutom var det sjukt svårt och det fanns med saker som jag inte har läst om (jag är helt säker på det, det är ingen ursäkt bara). T.ex ett ord som regummerade... Eh, okej, jag kan gissa mig till vad det betyder, men får man  ha det på en vanlig person bil? Ingen aning... Och en fråga som jag tyckte krävde en bild, för jag fattade inte riktigt vad dom menade, Blä.... Jag blev ju som sagt godkänd men jag fick ett rätt mindre en förra gången...

Jag hade massa tid till övers i Eskilstuna innan provet, för tågen går bara varannan timme på morgonen så jag gick till Åhléns och använde några present kort och nu är en ny kalender (alldeöes nyss pyntad) en svart eyeliner från viva la diva och en Edith Piaf skiva köpt. Mest stolt över skivan, nu äger jag en av de skivor som jag hade med på listan för några dagar sen. jag ska strax lyssna på den, 44 låtar av gudinnan:) (oj, nu bröt jag mot ett budord... ;P)
Framsidan:) den blev bäst:)
baksida, blev mindre bra, men söt ändå:)

Bad boys fall in love!

Jag älskar när bad boysen eller dom som är riktigt taskiga i filmer blir kära! Det är så himla underbart när dom går från att vara riktiga as till att börja bry sig om andra! Det liksom bevisar att kärlek övervinner allt och att det finns hopp om männskligheten. just nu är det väl mest Chuck i Gossip girl som jag har i tankarna. Men det finns fler favoriter, bl.a Mr. Tweed och barbie tjejen i American Dreamz (se den filmen, sjukt rolig) ocg den elaka i Glee som jag inte har fattat vad han heter än.. :P
Har ni några favorit bad boys?

Dansa Dansa!

Som jag berättade igår så var jag och mina kompisar på krogen i går, men vi gick inte till The strip, vi gick till femfemnoll. Så om du gick till the strip igår bara för att du trodde att jag skulle vara där, så ja... Synd;P Ne okej, slut med drygheterna. Vi hade riktigt kul, vi dansade hur mycket som helst! Jag tipsar om drinken P2 också, sjukt god. Men dom flesta har väl provat den förut förutom jag. Jag dricker inte så ofta och det är jag ganska stolt över. Jag har aldrig haft en riktigt hemsk hangover heller och det är jag ännu mera stolt över!
Partybild! Jag och sabina (jag vet inte alls varför bilderna lägger sig ner hela tiden, dom gör det även fast dom är rätt vända på riktigt :S) Övriga som var med igår var : Olivia , Malin, Julia, Mirva och Emma

Krogen!

I kväll blir det party! woho! Jag och några vänner ska till The Strip i Södertälje, det ska bli kul! Jag är vääääldigt sugen på att dansa! Jag har druckit massa kaffe för att jag ska hålla mig vaken i kväll, jag brukar alltid bli jättetrött när jag är på krogen xD Alkoholens fel... Jag ska iaf dela md mig av mitt bästa kaffedrinks recept:D
Snabb kaffe(pulver och varmt vatten)+oboy+mjölk Mums!
Idag hadejag mini marschmellows med fruktsmak som topping, det blev jättegott. Tyvärr var dom med citrussmak och jag gillar inte det så mkt på godis, men men:p
Sorry att bilden ligger, men datorn ville inte samarbeta... Visst ser det gott ut?
Okej , vad ska jag ha på mig idag då? Jo jag kör guld, min favorit färg! Har ett jättesnyggt linne som sitter ganska tight och är i metallic :D Och sen röda kort naglar, lite rockigt. Men sen har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska ha jeans eller svarta leggins, ska nog konsultera mina kompisar sen:P

Grannen har fest...

...funderar på att dra dit och krascha xD Ne jag gör inte sånt:P
Själv har precis TV kvällen avslutats, lillebror som jag är barnvakt åt (igen...) har gått och lagt sig och allt är frid och fröjd.
För den som undrade tittade jag på "på spåret" och "Morden i Midsomer". Nu undrar ni, hur gammal är hon egentligen? Typ 65? Vem under 50 tittar på "på spåret"? Well, obviously, jag fast jag bara är 18. Det är skitbra. Man lär sig mycket. Kristian Luuk är cool och det är förövrigt Fredrik Lindström. Och idag var Filip och Fredrik med (dom vann!) På spåret for the win! Idag var det extra kul för jag lyckades gissa rätt på två av tre städer på 10 och 8 poäng. Jag vet inte ens hur, jag fick bara känslan att det skulle vara Tokyo och Varberg. Dessutom hade jag rätt på årtals frågan! Yay me! Och för er som inte vet vad jag snackar om, det är  f*n allmänbildning att veta hur på spåret går till! Genomlid ett program på svtplay.se eller sätt på tv:n på fredag kl. 20 (svt 1)
Nu ska jag se ännu ett avsnitt av Gossip girl!
Den extremt coola domaren Fredrik Lindström och den ofantligt grymma programledaren Kristian Luuk

Äntliiigen fredag!

Gud vad skönt. Inga mer stå-ute-i-minusgrader-och-vänta-på-försenat-tåg på två dagar! woho! I kväll blir det mys!

Vad följer ni för tv-serier? Här är några av dom jag följer!
Morden i Midsomer
True blood
Glee
Ugly betty
Desperate Housewives
Andra avenyn
Heroes
Det är en del, men det ä tur att allt inte går samtidigt, nu är det t.ex bara Glee och morden i midsomer som går:P

TjuvlyssnatxD

Grymmt kul:P

Speciellt om de försöker springa åt varsitt håll

Grundskola på Södermalm, Stockholm

Ett gäng tjejer ~13 pratar om siamesiska tvillingar.
Tjej 1: Jag har hört att de kan känna på sig när den andra är i fara.


skolan..

Har precis vart på körlektion och nu är jag tillbaka i skolan. Yay.. Som tur är har jag bara en lektion idag :)
Jag har tråkigt, Douglas siteer bredvid och kollar på videos med sjuuuukt biffiga body builders och Pingu och våldtäcktshockey... Ahhhhh!! Tåget var försenat en halv timme i morse också. Vilken j*vla dag!

Scrubs<3

Tittar på scrubs:D Idag var vi på ikea.  JAG. HATAR. IKEA. snacka om noll variation. Alla deras grejer är samma stil och samma modeller. Dom ändrar typ på en detalj i varje "ny" modell. Ne fy fan vad tråkigt det var. Me jag fick övnings köra iaf..

Brr....

Det är kallt. -18 senast jag kollade. Tur att man sitter hemma i sängen med datorn:P
Pappa och jag övningskörde idag. Till strängnäs, han skulle köpa nåt schampo som dom bara har på hälsokraft i strängnäs. sen gick vi till strängnäs kebab. När jag ska beställa frågar han: Det gamla vanliga eller? Jag:Öhh... Ja vikingkebab.. Jag blev väldigt chockad över att han kände igen mig:p Och sen kallade dom mig stammis. Jag måste sluta gå dit, haha:) Ne men seriöst, alla på Europaskolan är stammisar där, eller har varit, innan man insåg vilket slöseri med pengar det är! Kram på er, det kan behövas i kylan!

Tjejmiddag!

I kväll ska jag på tjejmiddag hemma hos Olivia. Kul:)
I dag har jag för övrigt övningskört med pappa och så har jag åkt skidor, jag fick skavsår igen så det ångrar jag lite...

Igår tittade jag på Passion of the Christ, jag ska göra en analys av den i mitt projektarbete. Jag såg den för andra gången och jag hoppas verkligen att det räcker. Den är VÄRDELÖS!!! Helt otroligt jobbig film. Om du nån gång står och funderar på om du ska hyra/köpa/ladda ner den så kan jag bara säga, du kommer ångra dig om du gör det! Filmen bygger på två grejer: Gör det så våldsamt som möjligt och släng in lite demoner och djävulen så ofta som möjligt. Allvarligt talat, se den inte!
Det Här är resultatet av att dom i filmen har piskat Jesus  i en timme!

Damernas detektivbyrå

jag älskar svt play! Bästa hemsidan:P Nästan alla svts program visas där, och det är så himla skönt att slippa missa en massa program bara för att man inte är hemma. Jag ska precis sätta mig och titta på damernas detektiv byrå. Jag började läsa boken, men jag orkade inte mig igenom den. Språket var så... Skumt. Men serien är aktiskt över förväntan.

Jag gjorde en liten lista förut på skivor jag vill ha som är lite äldre;)
Here it is! (typ greatest hits, det brukar vara en bra start när man kanske inte rikitigt vet om man gillar artisten/bandet jätte mycket)
Black Sabbath
Edith Piaf
Beach boys
Frank Sinatra
Queens

Svin kallt!

Idag hjälpte jag pappa att bärga hem en nya skrot bil som han har köpt av nån kompis. Min pappa samlar på skrot bilar som han kan rusta upp. Kul för honom att han har nått att göra iaf.
Först så bytte vi däck på bilen, det fanns typ ingen luft alls i dom gamla sen skulle bilen dras hem till oss för det var för kallt att starta, den gamla motorn klarade inte det^^ Det var typ -11 grader och mina tår kändes som om dom var förlorade för alltid... När vi bärgade bilen fick jag sitta bak i den och styra. Det var sjukt läskigt, Man hade noll kontroll och bromsarna var inte i det bästa laget direkt;P Jag trodde att jag skulle dö. Men det gjorde jag ju inte, som ni kanske märker:P
Vad har ni haft för er idag?

2009- the year of oväntade utgifter!

Kom nyligen på vad 2009 var för ett år för mig! Jag har fått betala sjukt mycket pengar som jag inte hade räknat med att betala. här är listan!
*450 till min TKD klubb för att jag inte hade sagt till om att jag skulle sluta:S Tydligen hade jag skrivit på att jag godtog en sån avgift så det var bara att betala.
*1300 för en ny uppkörning, som jag också failade på så det blir yttligare 1300 i Januari...
*370 för varje extra körlektion som jag har haft sen jag missade den första uppkörningen..
Blä! Konstigt att man varit tvungen att typ tömma sparkontot... (jag gillar verkligen dom här bilderna med förvrängd feja, dom är så kul!)

Robert Pattinson är snygg!

Jag måste bara säga: Robert Pattinson är sjukt het! Det brukar alltid bli värsta diskussionen om han är snygg eller inte. Men det är han. Extremt snygg. Det är iaf min åsikt:P
tänkte att jag skulle visa när jag tycker att han är som snyggast, när han skrattar!

Usch!

Jag känner mig väldigt degig idag. Jag har sovit dåligt två nätter i rad. Blä... Jag ska ut och åka skidor sen och så får vi se om det blir bättre.
Nån hade kommenterat med senaste blogg inlägg och sa att hundar var smartare för att man kunde lära dom trick. Ja på det sättet kanske dom är smartare, men katter är mer självständiga och gör som dom vill. Därför gillar jag katter. Och sen var det nåt om att katter inte blir lika glada när man kommer hem. Min katt gillar när jag kommer hem och hon komer alltid och lägger sig hos mig när jag tittar på tv^^ Så här kul kan man ha med photobooh. jag och jannike :)

Vill ha!

Jag gillar inte hundar. nej, katter är hundra gånger mysigare. Hundar luktar så äckligt, och så är dom korkade och ograciösa. Katter är smart(are), graciösa och luktar gott. MEN! Jag vill ha en dalmatiner! Jag vill jättemycket ha en dalmatiner. När jag flyttar hemifrån ska jag köpa en dalmatiner tik som ska heta Bonnie. (jag gillar inte hanhundar för dom springer jämt runt och luktar en i rumpan, äckligt!)

2010

Nu är det 2010:) Jag väntar med spänning på vad det här året har att ge! Igår var jag hemma hos Johanna. Vi var ett litet gäng på 8 pers som hade det mysigt ihop! Jag kände ungefär hälften. Det var Daniel, Beatrice, Johanna och Jannike. Sena var också Johannas kusin Amanda där, hennes pojkvän Sokol och Jessica som går i hennes klass.
Nu ska jag fixa lite med min ansökan till volontäråret. Jag hoppas på att få bo i England nästa år:) Förresten är det nån som jag känner som råkar vara läkare? Man ska nämligen ha ett brev från en läkare med i undersökningen som bekräftar att man är fysiskt och mentalt frisk, och det ska helst vara en läkare som känner en. :S

RSS 2.0